Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Klavye Delikanlıları 6. bölüm fragmanı: Neriman'dan Hiko Dayı'ya şok itiraf!

        SHOW TV'de Salı akşamları yayınlanan ve her bölümünde izleyenleri ekran başına kilitleyen Klavye Delikanlıları, 5. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Kadrosu ve konusuyla izleyenlerden tam not alan fenomen dizi Klavye Delikanlıları'nın 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Klavye Delikanlıları'nın 6. bölümünde neler yaşanacak? İşteKlavye Delikanlıları 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair detaylar...

        SOSYAL MEDYA OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR!

        Show TV'nin eğlenceli dizisi Klavye Delikanlıları’nın 6. bölüm tanıtımı yayınlandı.

        Ekibin yeni operasyonu “Sosyal Medya Olimpiyatları”na başladığı, Kerem’in polisler tarafından alındığının dilden dile dolaştığı, Neriman’ın Hiko Dayı’ya kızları olduğunu itiraf ettiği ve Volki’nin yarışmaya gelen güzeller güzeli genç kızdan etkilendiği tanıtım eğlenceli görüntülere sahne oldu.

        REKLAM

        Klavye Delikanlıları yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini Her Salı ekrana taşıyor.

        5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Klavye Delikanlıları’nın bu akşam ekrana gelen 5. bölümünde;

        Çocukluk arkadaşı Deniz’in ihanetiyle sarsılan ve siber suçlar tarafından arandığını öğrenen Kerem büyük bir panik yaşadı. Bu sırada kardeşi Tahir’in okulda yediği dayağı öğrendi ve Bayram ile Volki’yi de yanına alarak liselilerle kavgaya tutuştu.

        Kerem’in arandığını bilen ve onun kaderciliğinin başlarına bela olmasından korkan Volki yeni bir operasyonun startını verdi. Sosyal Medya Olimpiyatları adını verdikleri yeni operasyonlarında gençleri düelloya davet eden klavye delikanlıları hazırlık aşamalarına başladı.

        REKLAM

        Siber suçlar bürosundan Komiser Cevdet ve Komiser Sibel mahalleye gelerek Kerem’in izini sürdü. Sevgilisi Selen’in, Veli Dayıoğlu’yla beraber yemeğe gittiğini öğrenen ve öfkeden deliye dönen Kerem, Veli’ye saldırdı. Komiser Cevdet ve Komiser Sibel’in olaya müdahale etmesiyle işlerin karıştığı final sahnesinde heyecan artarken, polisler tarafından götürülen Kerem’in ne yapacağı merakla bekleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ