Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de mezar taşları kırıldı, kameralar incelemeye alındı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, Nene Hatun Mezarlığı'nda 7 mezar taşı kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Şüphelileri tespit etmek için güvenlik kamerası kayıtları incelenmeye başladı.

        Darıca'nın Nenehatun Mahallesi'nde bulunan Nenehatun Mezarlığı'nda geçen cumartesi gecesi 7 mezarlık tahrip edildi. 14 bin 200 adet mezarın bulunduğu mezarlıkta farklı yerlerdeki 7 mezarın mermer taşlarının balyoz kullandıkları tahmin ediliyor. Pazar günü sabahı geldiğinde mezar taşlarının kırıldığını fark eden Nene Hatun Mezarlığı çalışanları, mezarlıkta bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

        Mezarlığın tüm giriş çıkışlarında güvenlik kameralarının mevcut olduğunu söyleyen bir mezarlık çalışanı, "İnsanlar mezarlığa giriyor çıkıyor, hangisinin ne amaçla girip çıktığını bilemiyoruz. Kimi ölen yakını için dua etmek için, kimisi bakımını yapmak için geliyor. Bizler bu insanlara neden geldiğini ve neden çıktığını soramayız. Kaldı ki, olay gece saatlerinde olmuş, biz konuyu sabah geldiğimizde öğrendik" dedi. Yetkililer, kamera kayıtlarını inceledikten sonra şikayette bulunacaklarını belirtti.

        Haberin görseli DHA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ