Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde jandarma ve zabıta ekipleri tarafından bir depoya düzenlenen operasyonda, 5,5 ton kaçak üretilen 10 numara yağ ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, Çerkeşli Mahallesi'nde bir depoda kayıt dışı olarak "10 numara yağ" üretildiği ihbarını değerlendiren Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte söz konusu adrese operasyon düzenlendi.

        Operasyonda, varillerle getirilen kimyasal maddelerin ayrıştırılarak madeni yağ imalatı yapıldığını tespit eden ekipler, 5,5 ton ağırlığında kaçak ürüne el koydu.

        Ürettiği yağları bilinen markaların etiketini yapıştırarak piyasaya sürdüğü ileri sürülen Z.İ. hakkında yasal işlem başlatılırken, söz konusu imalathane mühürlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler