Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.

        İzmit Belediyesi'nce Yahya Kaptan Mahallesi'nde tahsis edilen derneğin açılışına katılan Soylu, burada emeği geçenlere teşekkür etti.

        Derneğin kente hayırlı olmasını dileyen Soylu, "Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daim olmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

        Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu da binanın kendilerine tahsis edilmesinde emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a teşekkür etti.

        Daha sonra derneğin açılışını gerçekleştiren Bakan Soylu ve protokol üyeleri, binayı gezdi.

        Kocaeli'de yaşayan Trabzonlularla hatıra fotoğrafı çektiren Soylu, daha sonra dernekten ayrıldı.

        Açılışa, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Emine Zeybek, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler