Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda son 6 ay da uyuşturucu ticareti ile mücadele kapsamında Gebze ilçesinde yapılan operasyonlarda 165 kişi gözaltına alınırken, 99 kilo eroin ele geçirildi.

        Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’nun yetkilendirdiği 2 savcı ve 12 emniyet mensubundan oluşan Narkotim, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda yürüttükleri çalışmalarla büyük başarı elde etti. Kocaeli Narkotik Şube Müdürlüğü bünyesinde büyük başarılara imza atan ekip, geçtiğimiz 6 ayda yapılan operasyonlarla uyuşturucu ticaretine büyük darbe vurdu. Çeteleşen satıcıların elebaşları da ele geçirildi. Narkotik şubesi ekiplerinin Kasım 2017’den itibaren yapmış oldukları operasyonlar doğrultusunda 165 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 99 kilo eroin, bin 500 gr esrar, 1050 gr bonzai ve 2 bin hap bulundu ele geçirildi.

        Başsavcılıktan edinilen bilgilere gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 65 suçlunun 50’sinin ağır cezada yargılanmasına başlandı, istenen ceza 20 ila 30 yıl arasında değiştiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler