Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nde yaşayan çocukların ve gençlerin spor tesislerini tanıması ve ilgilerini çekmesi için, bu tesislere çeşitli geziler düzenleniyor. Bu kapsamda İzmit Kuruçeşme Akpınar TOKİ Konutlarında oturan 40 çocuk, Gez Gör programıyla İzmit ve Derince’de bulunan Büyükşehir Belediyesine ait bazı spor tesislerini gezdi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nin birçok yerinin tanıtılması amacıyla düzenlenen Gez Gör programında bu kez çocuklara spor tesisleri gezdirilerek tanıtıldı. Kuruçeşme Akpınar TOKİ Konutlarında oturan 40 çocuğa Seka Sporcu Eğitim Merkezi, Derince Atış Poligonu, Atlı Eğitim Merkezi ve Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu gezdirildi. Gez Gör programı kapsamında gerçekleşen gezide çocuklar, spor tesislerini tanıyarak hoş vakit geçirdi. Gezi sonunda çocuklara Derince Çınarlıdere Mesire alanında yemek ikramı verildi.

        Kocaeli’nin tarihi, turistik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlarwww.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri kültür turunu seçebiliyor. En az 15 kişi olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurular ayrıca 0 262 318 16 11 numaralı telefondan da alınıyor. Taleplere göre tam gün ya da yarım gün gerçekleştirilen kültür gezileri esnasında konuklara, tecrübeli rehberler de eşlik ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler