Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Rahmiye Kabristanlığı’nda çevre düzenlemesi yaptı.

        Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri özellikle kabristanlıklarda yaptığı titiz çalışma ile mahalle sakinlerinin taktirini topluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Rahmiye Kabristanlığında yabani otlar titizlikle temizlenirken, ağaçların budama işlemleri yapıldı. Gereken temizlik ve bakım işlemlerinin ardından belediye ekipleri yüzlerce çeşit çiçeklerle kabristanlığı çok güzel bir görümüne kavuşturdular.

        Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “İnancımıza uygun olarak yenilenen mezarlıklarımızda ki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediyesi olarak kabristanlıklara büyük önem veriyoruz. Kabristanlıklar geçmişe ve büyüklere verilen saygının ifadesidir dolayısıyla tüm imkanlarımız gereken bütün çalışmalar yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler