Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması, Erzincanlılar Dernek Gecesi ile devam etti.

        Darıca Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri deva ediyor. Etkinlikler, Erzincanlılar Dernek Gecesi ile devam etti. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar Darıca Sahilini tamamen doldururken, Nilüfer Balcı konseri ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Erzincanlılar Dernek Başkanı Uğur Öcal, dernek yönetimi olarak Erzincan’ın örf, adet, gelenek ve görenekleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için çalıştıklarını ifade ederek, gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

        Erzincanlılar Gecesine katılarak vatandaşların heyecanlarına ortak olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Her gün ülkemizin bir farklı bir iline gittiğimiz Şehirler ve Kültürler Kaynaşması bir birlik ve beraberlik projesidir. Sevginin kardeşliğin oluşmasına sebep olan bu birliktelik bir gönül birlikteliğidir. Bu akşam ülkemizin güzel şehri Erzincan’dayız. Öncelikle buradan Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım Beyefendiye selam gönderiyorum. Ülkemize yaptığı hizmetler her zaman saygı ile yad edilecektir. Evet bu akşam can Erzincan’dayız. İnsanının 24 ayar olduğu bir şehirdir Erzincan. Sultan Melih'in şehri Erzincan'a selam olsun. Altın Tepesi, Karanlık Kanyonu, Dikili Taşlar, Terzi Baba Türbesi, Melikgazi Türbesi ile Erzincan’dayız bu akşam. Gecemize katılan can Erzincanlılar ve tüm misafirlerimiz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Gecemiz hayırlı olsun” dedi.

        Dernek yönetiminin Başkan Karabacak ve geceye katkı sağlayan işadamlarına plaket vermesi ile devam eden program, Zeyno Eze ve Özden Irmak konserleri ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler