Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yukarı Hereke Karanlık Dere Mevkii’ne yapılan Yukarı Hereke Kuran Kursu ve Taziye Evi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

        Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan yatırımlar tek tek hayata geçiyor. Yukarı Hereke’de vatandaşların talepleri doğrultusunda Karanlık Dere mevkiinde yapımına başlanan kuran kursu ve taziye evi için de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan İsmail Baran da dün muhtar ve fen işleri müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Karanlık Dere bölgesinde incelemelerde bulundu, Belediye tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.

        Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan İsmail Baran, “Yukarı Hereke bölgemizdeki Karanlık Dere mevkiinde oturan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Kuran kursu ve taziye evi için çalışmaları başlatmıştık. İnşaatta sona doğru gelindi. Kısa süre içerisinde de tamamlarız ve hizmete açarız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler