Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Akademi Lise Yaz Okulu öğrencileri, “Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü” sloganıyla şehitler için anma yürüyüşü düzenleyecek.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’nin Yaz Okulu öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Akademi Lise öğrencileri, 14 Temmuz Cumartesi günü “Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü” sloganıyla vatan için canlarını feda eden şehitler adına Derince Çenedere Mesire Alanı’nda anma yürüyüşü düzenliyor. Saat 08.00’de düzenlenecek şehitleri anma yürüyüşü ,mesire alanı etrafında bulunan 6 kilometrelik yürüyüşle tamamlanacak.

        “Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü” sloganıyla Çenedere Mesire alanında gerçekleşecek 6 kilometrelik anma yürüyüşünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da öğrencileri yalnız bırakmayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler