Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele’de binaların fiziki görünümlerini iyileştirecek “Kentsel Tasarım Projesi” başladı.

        Binaların cephelerinin birbirine uyumlu kaplanması, boyanması, klima yerlerinin düzenlenmesine kadar pek çok değişiklikle görüntüleri güzelleşecek. Pilot bölge olarak belirlenen Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde 22 yapı üzerinde uygulama başladı. Cephe düzenlemesi ile ilgili gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından bina sahipleri ile yapılan görüşmeler sonrasında, Başiskele Belediyesi’nin kurumsal kimlik çalışmasında belirlenen renkler estetik ve uyumlu bir şekilde cephelerde uygulanıyor. Kentsel Tasarım Projesi kapsamında klimalar da kurumsal desenli metal malzeme ile kaplanıyor.

        Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde 3 adet 4 katlı yapı, 9 adet 3 katlı ve 10 adet 1 ve 2 katlı yapı bulunuyor. 22 adet yapının 21’inin zemin katında işyeri bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler