Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Halter Federasyonu tarafından Ordu'da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu halterciler, 2 ayrı kiloda dereceye girmeyi başardı.

        Türkiye Halter Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası Ordu’da yapıldı. 37 ilden 223 erkek ve 100 kadın olmak üzere toplam 323 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu halterciler zirvede yerlerini aldılar. Mavi beyazlı halterciler şampiyonada, iki ayrı kiloda dereceye girmeyi başardı. Büyükşehir Kağıtsporlu haltercilerden gençler kategorisinde 69 kilogramda mücadele eden Berfin Altun Koparma'da 87 kilogram, Silkme'de 113 kilogram toplam'da 200 kilogram kaldırarak grubunda 1. oldu. 23 yaş altı kategorisinde ise 90 kilogramda mücadele eden Ceren Akarsu ise koparmada 88, silkmede 110 kilogram kaldırarak genel toplamda 198 kilo ile grubunda 1. oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler