Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeşilçam’ın nostaljik filmlerini Sekapark’ta bulunan K@bin’de vatandaşlarla buluşturuyor. Yaz ayları boyunca K@bin etkinlikleriyle çocuklar ve velilerinin yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cuma akşamları Yeşilçam’ın başyapıt filmlerini LED ekrandan yayınlıyor. Her hafta Cuma günü yayınlanan filmler saat 20.30’da başlıyor.

        Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Sekapark K@bin etkinlikleri, birçok eğlencenin yanı sıra sinema keyfiyle devam ediyor. İlk olarak 3 Ağustos Cuma günü “Köyden İndim Şehre” filmiyle başlayan sinema keyfi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Sinema keyfi her hafta Cuma günü akşamları Sekapark K@bin’de, Yeşilçam’ın başyapıtları ile devam edecek.

        Kocaelililerin uğrak yeri olan Sekapark’ta yaz etkinlikleri de devam ediyor. Her hafta K@bin’de farklı etkinliklere katılan çocuklar, velileriyle birlikte keyifli saatler geçiriyor. Çocuklar eğlenerek öğrenirken, velileri de iyi vakit geçiriyor. K@bin etkinlikleri, yaz boyunca devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler