Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu yıl 10. düzenlenen ülkemizin en uzun soluklu festivallerinden olan Darıca Belediyesi Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında finali Türk pop müziğinin sevilen ismi İdo Tatlıses yapacak.

        Temmuz ayı başında 39 derneğin katılımıyla başlayan, 15 Temmuz programı ve final gecesiyle birlikte 41 gün sürecek olan 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması final gecesi 10 Ağustos Cuma günü Saat 20.00’da Darıca Sahilde yapılacak final programıyla sona erecek. Final gecesinde ise Türk Pop müziğinin sevilen ismi İdo Tatlıses, Darıcalılarla buluşacak.

        Tüm bölge halkını Darıca sahilde yapılacak olan final programına davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Ülkemizin doğusundan batısına binlerce insanımızı her akşam Darıca sahilinde buluşturduğumuz Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında final için tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Darıca Belediyesi ve tüm il derneklerimizle beraber yaptığımız Şehirler ve Kültür Kaynaşması ülkemizde eşi benzeri olmayan güzellikte bir program. 2007 yılında 7 dernekle başlayıp 39 derneğe ulaştığımız ülkemizin en uzun soluklu projelerinden olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması bir kardeşlik projesidir. Her akşam farklı bir yöremize, farklı bir ilimize gittik, kültürlerimizi tanıdık, gelenek göreneklerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için çaba harcadık. Ülkemizin güzelliklerini hep birlikte yaşadık, final gecesinde de Türk Pop müziğinin sevilen ismi İdo Tatlıses ve sürpriz sanatçılar 10 Ağustos Cuma günü Saat 20.00’da Darıca sahilimizde halkımızla buluşacak. Şimdiden tüm halkımızı final gecemize bekliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler