Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde FETÖ/PDY örgütüne ait olduğu için kapatılan boş bir öğrenci yurdu, çıkan yangında büyük hasar gördü.

        Olay, Gölcük Şehitler Mahallesi Genç Osman Caddesi’nde bulunan bir erkek öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Genç Osman Caddesi’nde bulunan ve FETÖ/PDY örgütüne ait olduğu için daha önce kapatılarak devletin el koyduğu yurtta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Boş olan erkek öğrenci yurdunun zemin katında başlayan yangının kısa sürede büyüdüğünü gören çevredekiler, itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

        İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yapılan müdahale sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Kundaklama ihtimali üzerinde durulan yangın hakkında polis ekipleri inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler