Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projesi Alo Evlat birimi tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyükler, ziyaret ettikleri Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda gönüllerince vakit geçirdiler.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in göreve gelmesi sonrasında hayata geçirdiği Alo Evlat projesi Kocaeli’nin yanı sıra, birçok belediyeye örnek oldu. Birçok ödüle layık görülen Alo Evlat Birimi tarafından bakımları yapılan Kartepeli büyükler, Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda gönüllerince eğlendiler. Kartepeli büyüklerin bu mutlu gününe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de eşlik etti.

        Alo Evlat ekibi tarafından evlerinden alınarak misafir edilen Kartepeli büyükler, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i karşılarında görünce sevinçleri herkesi duygulandırdı. Başkan Üzülmez, misafirleri ile yakından ilgilenerek istek ve taleplerinin yanı sıra gönüllerine dokundu. Ormanya’da gönüllerin bir olması Alo Evlat Projesi’nin amacına ulaştığının en güçlü göstergesi oldu.

        Gezi sırasında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepemiz’in yaşayan çınarları bizim için çok değerlidir. Büyüklerimize gereğince hizmet etmek amacıyla kurduğumuz Alo Evlat Birimi aracılığı ile Kartepeli büyüklerimize gereken hizmeti veriyoruz. Büyüklerimiz sosyal hayatın içerisinde yer almasını sağlayarak adeta ikinci baharlarını yaşıyorlar. Hizmet verdiğimiz Kartepeli büyüklerimize yönelik birçok programlar ile onların gönüllerine giden köprüleri yapmaya çalışırken, dualarını dilemek dışında bir beklentimiz yoktur. Sınırlı olan insan hayatında önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bizlerde bunun için çalışıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler