Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 1012 Ağustos tarihleri arasında Gölcük’ün Şevketiye Köyü’nde gerçekleştirdiği 2. Kafkasya Yaz Şenlikleri sona erdi.

        Şenliğin üçüncü gününde Afak Meydanlı ve Melih Kahveci konserleriyle eğlenen vatandaşlar, horonlarla coştular. Şenlikte tulum, kemençe, akordion bir araya geldi. Gürcü ve Çerkezlerin oluşturduğu Ahbaza topluluğunun yer aldığı şenlik renkli görüntüler oluşturdu. Şenliğin son gününde ise çocuklar, şişme oyun grupları ve palyaçoların etkinlikleriyle hoşça vakit geçirirken, büyükler Afak Meydanlı ve Melih Kahveci’nin seslendirdiği hareketli parçalarla eğlendiler. Konser öncesinde vatandaşlar etkinlik alanında horon teptiler. Yöre halkının ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği şenlikte yöresel ürünler de sergilendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler