Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekli olmaya hazırlanan EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

        Kara Kuvvetleri EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, emekliliğe ayrılıyor. Emekli olmaya hazırlanan EDOK komutanı Dalkıran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran’ı belediye hizmet binası önünde karşılayarak makamında misafir etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kartepe’de ki görev süresi boyunca karşılıklı iyi niyet, işbirliği ve verimli çalışmalardan dolayı teşekkür edildi. Ülkemize ve Kartepemize katkılarınızdan dolayı, sizi ve emeklerinizi saygıyla hatırlayacağız diyen Başkan Üzülmez, misafirine emeklilik hatırası olarak hediye takdim etti. Başkan Üzülmez, misafiri Tuğgeneral Dalkıran’a emeklilik hayatında mutluluklar dileyerek aracına kadar eşlik ederek uğurladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler