Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri, 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

        Türkiye Şampiyonlarına ev sahipliği yapan Kartepe, büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kartepe Belediyesi’nin ata spor olan yağlı güreşleri desteklemek amacıyla gelenekselleştirdiği Geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri, 18 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’da Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nda başlayacak. Güreşlere İsmail Balaban ve Recep Kara başta olmak üzere 32 baş pehlivan ve 400’ü aşkın güreşçi katılarak er meydanında kol bağlayacak.

        Sporseverlerin sabırsızlıkla beklediği Geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri, birbirinden iddialı güreşçilerin kıran kırana mücadelelerine sahne olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler