Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİT'te kurban kesimi sırasında yaralanan acemi kasaplar, hastanelerde tedavi gördü. 

        Kurban Bayramı'nın ilk günü kurbanlıkları kesmek isteyen vatandaşlar, kurbanın darbeleri veya bıçaklarla yaralandı. Bıçakla ellerini, kollarını ve bacaklarını kesenler kendi imkanlarıyla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne geldi. Yaralılarının büyük çoğunluğu yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi. Kurban kestiği sırada elindeki bıçağın kayması sonucu yaralanan Mehmet Arıkan, "Elimde derin bir kesik var, dikiş attılar şu an iyiyim. Herkese kazasız belasız bir bayram diliyorum" dedi.

        Kurbanlık hayvanı yatırmaya çalıştığı sırada elini kamyonet ve hayvan arasında sıkıştıran Vahdettin Berber, "Hayvan aniden refleks gösterince elim sıkıştı. Hastanede müdahale ettiler. İki yerden kırık varmış şu an durumum iyi" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler