Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyesi 6 bin kadın, yaz sezonunda Kerpe'de bulunan Miço Koyu Kadınlar Plajı’ndan faydalanma imkanı buldu.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ortaya koyduğu projelerle sosyal belediyeciliğin örnek çalışmalarına imza atan Kartepe Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyelerine, Kartepe’de kadın olmanın farkı verilen hizmetlerle hissettiriliyor. Kartepeli kadınlara aktif hizmet veren Kadın Spor Yaşam Merkezleri Birimi, üyeleri için yaz mevsiminin başından itibaren her hafta Cuma günü dönüşümlü olarak Kandıra turu düzenlendi. Bu sayede kadınlar, Kerpe'de bulunan Miço Koyu Kadınlar Plajı’nda günübirlik tatil yapma imkanı buldu. Haziran ayı başından Eylül ayına kadar yapılan seferler sonunda 6 bin kadın Kerpe'de bulunan Miço Koyu Kadınlar Plajı’na gitti.

        Kartepe’de kadın olmanın farkını projeleriyle yaşattıklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Hayata geçirilen projelerin onay görüp desteklenmesi bizleri gururlandırmaktadır. Kadınlarımız toplumun en temel direğidir. Onlar için sürekli daha iyi ve geliştirici hizmetler üretmeye odaklandık” ifadelerini kullandı. Kartepeli kadınlar hizmetlerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler