Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOMEKVefası Projesi kapsamında, kursiyerler Çayırova Çocuk Evleri'nde kalan kardeşlerine kendi diktikleri kışlık kıyafetleri verdi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları( KOMEK)nın Vefası Projesi hayata geçtiği ilk günden itibaren kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor. KOMEK kursiyerlerinin bir anlamda aldıkları eğitimin sadakasını verdikleri proje sayesinde bugüne kadar birçok yardıma muhtaç insana ulaşıldı. KOMEK Vefası bu defa da çocuklara şefkat elini uzattı. Yaklaşan kış aylarını düşünen kursiyerler, ördükleri yelekleri ve diktikleri battaniyeleri Çayırova Çocuk Evleri’nde kalan çocuklara götürdü.

        Kursiyerler, yelekleri ve battaniyeleri de alarak geçen hafta içinde Kocaeli Valiliği Çayırova Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. Kursiyerler, ördükleri yelekleri ve diktikleri battaniyeleri buradaki yetkililere teslim etti. KOMEK kursiyerlerinin duyarlı davranışı karşısında oldukça mutlu olan Çocuk Evleri Sitesi yetkilileri ise çocuklar adına KOMEK kursiyerlerine teşekkür etti.

        Çayırova Çocuk Evleri Sitesi’nde hemşire olarak görev yapan Fatma Zehra Aktaş ise KOMEK’in getirdiği hediyelerin çocukları çok sevindirdiğini söyledi. Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukların KOMEK tarafından düşünülmesinin kendileri için ayrıca büyük önem taşıdığını anlatan Aktaş, “KOMEK kursiyerlerimiz yaklaşan kışı da düşünerek çocuklarımıza yelek örmüşler ve battaniyeler dikmişler. Bunlara çocuklarımızın ihtiyacı vardı. Ama en önemlisi sevgiyle örülen ve dikilen eşyaların bize getirilmesi oldu. Bu duyarlı davranış için tüm KOMEK ailesine teşekkür ediyoruz, minnettarız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler