Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, geçtiğimiz ay Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Murat Şeker’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

        Başkan Karabacak, Şeker’e yeni görevinde başarılar dilerken, Şeker’in Darıca’ya önemli hizmetler sunacağına olan inancını dile getirdi. Başkan Karabacak, emniyet mensuplarının asayişin sağlanmasında ve vatandaşların huzur içinde yaşaması adına önemli çalışmalar sürdürdüğünü ifade ederken Darıca’nın bütün kurumlarıyla birlikte ortak hareket ederek ilçenin huzur içinde yaşaması için çalışacaklarını ifade etti.

        İlçeye yeni atanan Şeker ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, Darıca’da görev yapacağı süre boyunca kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalışacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler