Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Başiskele Din Görevlileri Derneği’nin ikramıyla düzenlenen programda ilçede görev yapan din görevlileri bir araya geldi.

        Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla "Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" temasıyla tertip edilen programda din görevlileri ikramlarla ağırlandı. 17 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen programa Başiskele İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan, Başiskele’de ikamet eden emekli müftü ve din görevlileri ile görevde bulunan Başiskele din görevlileri katıldı. Emekli Müftü Mehmet Korkmaz'ın Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında din görevlileri adına Başiskele Din Görevlileri Dernek Başkanı ve Barbaros Cami İmamHatibi Kadir Çelikiz, haftanın anlam ve önemiyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Kadir Çelikiz, “Camiler omuz omuza saf tuttuğumuz, birlik ve beraberliğimizi ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz yerlerdir. Görev yapan siz değerli din görevlilerimizin haftalarını kutluyorum. Bu medeniyetin temelinde cami ve cami değerleri vardır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler