Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir okulun önünde veliler arasında para yüzünden çıkan tartışmada bir kişi bıçaklandı.

        Olay, Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Donanma Mahallesi’nde bulunan bir okulun önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre okul çıkışında iki kadın veli arasında para mevzusu yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle olaya velilerin kocaları da dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.T. isimli veli bıçağını çekerek Ali Ö’ye saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbesi sonucu yaralanan Ali Ö. olduğu yere yığıldı.

        Bu sırada Ali Ö’nün yere düştüğünü gören vatandaşlar 112 acil yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından yaralıya ilk yardım yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından ambulans ile Gölcük Devlet Hastanesine sevk edilen Ali Ö. daha sonra İzmit SEKA Devlet Hastanesine nakledildi.

        Öte yandan bıçaklı saldırgan M.T. polis tarafından gözaltına alındı. Olay hakkındaki incelemeler devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler