Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele’de vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

        Halkın uzun yıllar kullanabileceği hizmetleri hayata geçirmeyi hedefleyen Başiskele Belediyesi, asfalt, beton ve parke yol ağıyla cadde ve sokakları yeniliyor, yapılan planlamalar doğrultusunda onarımlar gerçekleştiriyor, açılan yeni yolları parke taşlarıyla kaplıyor.

        Başiskele Belediyesi Fen işleri Müdürleri ekipleri son olarak, çalışmalar kapsamında Altınkent Mahallesi Efe Sokak’ta parke yol çalışmalarını sürdürürken, Yeşilyurt Mahallesi Hatip Sokak ve Barbaros Mahallesi Ustalar Sokak’ta parke yolların bozulan kısımlarının tamiratını da gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler