Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulusal ve uluslararası turnuvalardaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Kağıtsporlu Judocular, Bosna Open Şampiyonası’ndan 13 Madalya ile döndü.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Judocuları Bosna Open müsabakalarından şampiyon olarak döndü. Bosna Hersek’te 31 ülkeden 129 kulüp ve 1024 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonadan mavibeyazlı judocular 13 madalya elde etti.

        Bosna Open Judo kupasında mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Judocular yarışmada 8 Altın, 4 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazandılar. Yıldızlarda Yaren Kömürcü, Ali Bozkurt, Şeydi Güneş, Muhammet Yazıcı, Ümitlerde Ayşenur Sülün, Müberra Güneş, Buket Nur Karabulut, Ayşenur Tunca 1’inci olurken, Sıla Ersin ve Ahmet Efe Yiğit yıldızlarda, Duygu Yener ve Hilal Özbek Ümitlerde 2’inci Yaren Kömürcü de 3’üncü oldu.

        Mavi Beyazlı judocular, elde ettikleri bu başarı ile şampiyonaya katılan tüm ülke ve kulüpleri geride bırakarak en çok derece kazanan kulüp olarak şampiyon oldular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler