Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan ‘’Cumhuriyet Koşusu’’ kapsamında bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 28 Ekim Pazar günü 6’ncısını gerçekleştireceği ‘’Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu’’ kapsamında bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

        Koşu ile ilgili tüm uyarıcı trafik işaret ve yönlendirme levhaları ile ilgili hususlar Büyükşehir Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yerine getirilecek. Çalışmalar müddetince her türlü denetim ve kontroller ise İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerince yerine getirilecek.

        Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK) tarafından alınan karar doğrultusunda 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 8.30 ile 12.00 arası Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi’nin SekaparkAdliye Köprülü Kavşağı arası gidiş geliş, Adliye Köprülü KavşağıVinsan ışıkları arası Ömer Türkçakal Bulvarı Gölcük istikameti tek yön araç trafiğine kapatılacak. Kapatılan yollarda BaşiskeleGölcükKaramürsel istikametine giden toplu taşıma araçları da Yeni Gölcük Yolu güzergâhını kullanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler