Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası ilçesinin muhtarlarını makamında kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarlardan ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar hakkında bilgiler aldı.

        Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası İlçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçe merkezi ve köylerine yapılan hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden muhtarlar, vatandaşlardan ve tespit ettikleri yeni ihtiyaçları da dile getirdiler. Görüşmede ulaşım projelerinden bahseden Gebze OSB Darıca Sahil Hattı’nda uygulanacak proje hariç kent genelinde ihalesi yapılan ve başlayan 55 projenin toplamı 560 Milyon değerinde olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Dilovası Batı kavşağımızın yapımı da bu kapsamda devam etmektedir. Proje fiziki gerçekleşme oranı olarak yüzde elli seviyesini geçmiştir. Yaklaşık 16 Milyonluk bu yatırım Dilovası ilçemizin giriş ve çıkışlarına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

        “Mahallelerimizin, köylerimizin fedakar ve cefakar kamu görevlileri olan değerli muhtarlarımız ile her fırsatta bir araya geliyoeum” ifadelerine yer veren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaelimiz, Türkiye’miz hepimizin göz bebeği. Şehrimizi ve ülkemizi koruyup kollamak, geleceğe güvenle yürümesini sağlamak vazifemiz. Bu vazifede bizlere ve muhtarlarımıza düşen önemli görevler var. Çok şükür 2004 yılından itibaren muhtarlarımızla çok faydalı projelere imza attık. Hizmetlerimizi sizlerin talepleri ve yönlendirmeleri belirliyor. Altyapıda, sosyal hizmetlerde, çevre yatırımlarında, fen işlerinde bütün işlerimizde sizinle birlikte çalışıyoruz. En ücra sokaklarımızın alt yapısını yenilediysek, çamurdan, tozdan, topraktan kurtarıp asfalta kavuşturduysak; bu muhtarlarımız sayesindedir. Size kulak vermeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

        Görüşme, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler