Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'nin Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde, 11 eve girip televizyon, ziynet eşyası ve para çaldıkları iddia edilen motosikletli 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Biri cezaevinde olan şüphelilerin çaldıkları televizyonları motosikletle taşıması güvenlik kameralarına yansıdı.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde 11 eve girerek televizyon, ziynet eşyası ve para çalan hırsızları yakalamak için inceleme başlattı. Çevrede bulunan mobese ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, çalıntı motosikletle gelip evlerin kapı kilidi dilini sökerek giren 2 kişinin, benzer suçlardan kayıtları bulunan M.K. (26) ve K.L. (30) olduğunu belirledi. M.K.'nin başka bir hırsızlık suçundan yakalanıp cezaevinde olduğunu tespit eden polis ekipleri, K.L.'nin ise Çayırova Atatürk Mahallesi'nde bulunan evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan K.L.'nin evinde yapılan aramada 2 çalıntı televizyon ele geçirildi. K.L. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.

        Şüphelilerin çaldıkları televizyonları motosikletle taşıması güvenlik kameralarına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler