Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli İzmit ilçesinde yol kenarında yaralı bir karaca gören vatandaş, aracıyla hayvanı yetkililere teslim ederek tedavi olmasını sağladı.

        Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi İzmitKandıra Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İzmit Hacıhızır Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılıç, aracıyla seyir halindeyken yol kenarında yaralı bir karaca gördü. Aracını durduran Kılıç, yaralı karacayı, İzmit Belediyesi’ne götürdü. Kılıç, kendisini karşılayan zabıta ekipleri ile birlikte yaralı karacayı, tedavi ettirmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınma Merkezi’ne götürdü. Yaralı karaca merkezde tedavi altına alınırken, zabıta ekipleri örnek davranışından ötürü Kılıç’a teşekkür etti. Duygularını ifade eden Kılıç, “Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yardı. Ben insanlık görevimi yaptım. En büyük mutluluğum yaralı karacanın eski sağlığına kavuşacak olmasıdır” dedi.

        Tedavisi süren karacanın sağlık durumunun düzelmesi sonrasında doğaya salınacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler