Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin ilk çocuk üniversitesi Başiskele’de hizmet vermeye devam ediyor.

        Kocaeli Üniversitesi ve Başiskele Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 812 yaş arasındaki özel yetenekli çocuklara, okul dışında kalan zamanlarında eğitim veriliyor.

        Başiskele Çocuk Üniversitesi, özel yetenekli öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerinin desteklendiği, merak, öğrenme ve girişimciliklerine zemin oluşturan ileri düzeyde öğrenme ortamlarının sunulduğu bir çocuk üniversitesi olarak çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor.

        240 öğrencinin bulunduğu üniversitede öğrenciler FizikKimyaBiyoloji ve Deney Okulu, ElektrikElektronik ve Robot Teknolojileri Okulu, Zihin Haritaları Okulu, DuyuBeyinBeden Koordinasyon Okulu, Eğitici Drama Okulu gibi temel eğitimlerin yanında seçtikleri Masa Tenisi, Okçuluk, Ebru Atölyesi, Müzik ve Ritim Atölyesi, EbruKaligrafi Atölyesi, Mekatronik Tamir Atölyesi ve Tiyatro Atölyesi eğitimleri de alıyorlar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler