Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ İl Jandarma Komutanlığı'nın organizasyonuyla engelli çocuklar ve aileleri, kayak merkezi Kartepe'de doyasıya eğlendi. Jandarmayla kartopu oynayıp, kardan adam yapan çocuklar, kızaklarla kaymanın keyfini çıkardı.

        Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nca '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla engelli çocuklar ve aileleri, kayak merkezi Kartepe'de ağırlandı. Özel rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklar ve ailelerinden oluşan yaklaşık 60 kişi, kayak merkezinde jandarmalarla birlikte kartopu oynayarak, kardan adam yaptı. Anneleriyle beraber kızaklarla kayan çocuklar, eğlenceli anlar yaşadı. Engelli çocuklar, jandarmaya ait kar motoruyla da gezdirildi. Çocuklar, Kartepe'de gün boyu eğlenmenin keyfini çıkardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler