Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi’nin Alo Evlat Birimi, 7/24 hizmet verdiği Kartepeli büyüklerini sosyal aktivite olarak “Bizi Hatırla” filmine götürdü.

        Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlenip senaryosunu da kendisinin kaleme aldığı “Bizi Hatırla” filminin oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Altan Erkekli, Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk ve Tolga Tekin yer alıyor. Bizi Hatırla, ihmal ettiği babasının rahatsızlanmasının ardından onunla yeniden bağ kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

        Kartepe Belediyesi Alo Evlat ekibi tarafından evlerinden araçlarla alınan Kartepeli büyükler “Bizi Hatırla” filminin başlamasına kadar çay eşliğinde sohbet ettiler. Kartepeli vatandaşlara temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, tatil, hafta sonu gece gündüz, mesai saatleri dışında da yaşlı ve ihtiyaç sahibi Kartepelilerin yanında olmaya devam ediyor. Kartepe’nin büyükleri “Bizi Hatırla” filminin izlemesi ardından keyifli ve mutlu geçen bir gün sonrasında Alo Evlat Hattı ekibi tarafından evlerine bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler