Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi’nde yaptırılan Hacı Mustafa Özsoy Anaokulu'nun açılışını Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler ile birlikte yaptı.

        İlçede bulunan okulları sık sık ziyaret eden Başkan Ayaz, eğitimcilerle ve okul aile birliği üyeleriyle yaptığı istişare toplantıları doğrultusunda okulların ihtiyaçlarını karşılıyor. Hizmete açılan anaokulunun ilçeye, vatana ve millete hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Ağaç yaş iken eğrilir. Milli ve manevi değerleri yüksek bireyler küçük yaşlarda yetiştirilir. Bunun bilinciyle bizlere ve özellikle öğretmenlerimize büyük sorumluluklar ve görevler düşüyor.” dedi.

        Başkan Hüseyin Ayaz, açılış kurdelesini minik öğrenciler ile beraber kesti. Daha sonra hizmete açılan anaokulunu gezdi.120 metrekare kullanım alanı ve onu çevreleyen bahçeden oluşan Hacı Mustafa Özsoy Anaokulu’nda sabahçı ve öğlenci olmak üzere toplamda 74 öğrenci eğitim alıyor. 2 sınıf, 1 oyun odası bulanan anaokulu 35 yaş arası çocuklara hizmet veriyor. Anaokulunda 2 öğretmen görev alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler