Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yolları asfalt ve yama yaparak kış ayları öncesi vatandaşların mağdur olmasının önüne geçiyor.

        Özellikle nüfusun ve trafiğin yoğun olduğu mahallelerde çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını veren Başkan Karabacak, “Öncelikle verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diliyoruz. Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir ki, son yıllarda her yönüyle gelişen ve değişen ilçemizde buna bağlı olarak nüfusumuzda 200 bin kişiye ulaşmış ve altyapı artık yetersiz kalmıştır. Hemen hemen her mahallemizde altyapı, kanalizasyon ve yağmur suyu kanallarını yenilemek elzem hale gelmiştir. Yapılan altyapı çalışmalarının hemen ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hızlı bir şekilde üst yapıyı yenileyerek çalışmaları tamamlamaktadır. Kış aylarına girmeden ilçemizdeki bu sıkıntıları büyük oranda aşmış olacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler