Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk seçim ziyaretini Kocaeli'de Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesine yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilçe adayını ziyarette açıkladı.

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli Belediye Başkan adaylarının açıklanacağı tanıtım toplantısı için Kocaeli’ye geldi. Sabah saatlerinde Kocaeli’nin Kandıra ilçesine gelen Akşener aday tanıtım toplantısı öncesinde ilk seçim ziyaretini gerçekleştirdi. Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra ilçe temsilciğini ziyaret eden Akşener, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için ilk ziyaretini muhtarlara yapmak istediği için ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Akşener’e ziyareti sırasında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şahbaz Yıldız, Kandıra ilçe Başkanı Hilal Kübra Altınalp eşlik etti.

        "İlk seçim ziyaretimizi muhtarlarımıza yapıyoruz"

        Gerçekleştirilen ziyarette muhtarlara hazırlandıkları seçim için başarılar dileyen Akşener, “Biliyorsunuz 31 Mart’ta yerel seçimlerde muhtarlar seçilecek. Belediye meclis üyeleri seçilecek, il genel meclis üyeleri seçilecek. İl ve ilçe belediye başkanları seçilecek. Oy alan muhtarlarımızla başladık ilk ziyaretimize. İlk seçim ziyaretimizi de Kandıra’da muhtarlarımıza yapıyoruz. İnşallah birbirimize karşılıklı uğur getiririz” dedi.

        Belediye başkan adayına destek istedi

        Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi ziyaretinin ardından Akşener, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nın önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Parti önünde vatandaşlara seslenen Akşener, İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan adayının Ercüment Şahin olduğunu açıklayarak, “İzmit için bu programı yapmak için plan yaptığımızda Hilal Başkanımız ve Ercüment Başkanımızla yıllardan beri olan dostluğumuz için dediler ki ‘Vira bismillahı Kandıra’dan başlatalım.’ O nedenle geldik. Hayırlı olsun inşallah. Bu Cuma saatinde bu açıklamayı paylaşıyoruz sizlerle. Bu meydanı doldurduğunuz için teşekkür ederim. Allah uğurlu kademli etsin. Desteğinizin Ercüment Başkan’a olacağına inancım sonsuz. İnşallah kaldığı yerden hizmetlerine devam edecek. Allah yolumuzu, yolunu açık etsin” diye konuştu.

        Akşener'den şehit ailesine taziye ziyareti

        Akşener vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından 2015 yılında şehit düşen Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in annesi Emine ve babası Yılmaz Güzel’in evine taziye ziyaretinde bulundu. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaretin ardından şehit evinin önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla fotoğraf çektiren Akşener, İzmit ilçesinde gerçekleştirilecek olan bir seminere katılmak için ilçeden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler