Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi Kasım ve Aralık aylarında dünyaya gelenler için toplu doğum günü etkinlikleriyle çalışanlar arasında dostluk ve dayanışma duyguları geliştiriliyor.

        Gelenek haline getirilen birlikte doğum günü kutlama etkinliğinde Kasım ve Aralık aylarında dünyaya gelen 200 kişi için pasta kesildi. İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut’un da yer aldığı toplu doğum günü kutlaması düzenlendi. İzmit Belediyesinin çeşitli müdürlüklerinde görev yapanları için düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Vekili Bulut, “İzmit Belediyesi üzüntüsünü de sevincini de paylaşmasını bilen büyük ve güçlü bir ailedir. Bu tür etkinlikler bizleri daha da güçlü kılmaktadır. Hepinize, ailelerinizle, sevdiklerinizle sağlıklı ve huzur içinde uzun ömürler dilerim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler