Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi, ilçe genelinde hem güvenlik açısından hem de kötü görüntünün önüne geçmek adına terk edilmiş durumdaki hurda araçları kaldırıyor.

        Körfez’de boş arsalarda, yaya yolları ve dükkan önlerinde çürümeye terk edilen hurda araçlar Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelen şikayetler doğrultusunda kaldırılıyor. İlk olarak araç sahipleri ile iletişime geçen ve bilgi veren ekipler, araçları çekici yardımıyla kaldırarak kötü görüntü ve çevre kirliliğinin de önüne geçiyor. Esnaflar ve mahalle sakinlerinin şikayetleri doğrultusunda yapılan çalışmalarda hurda araçların kaldırılması için araç sahiplerine gerekli yasal uyarıların yapıldığını belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Gerek güvenlik gerekse çevre açısından kötü görüntünün önüne geçmek adına gerekli girişimlerde bulunduktan sonra çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dediler.

        Ekipler son olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde çalışma yürüttü. Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit, “Bölgemizdeki boş arsalar üzerinde terk edilmiş araçlar sahiplerine ulaşılıp onay alınarak kaldırılıyor. Körfez Belediyesi Zabıta ekiplerimize talebimiz sonrası hemen duyarlılık göstererek çalışma başlattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler