Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’de Geri Gönderme Merkezinde sınır dışı edilmek üzere bekleyen şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 7 bin 253 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi, şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

        Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezinde tutulan M.H.F. adlı şahsın üzerinde ve eşyalarında arama yaptı. Yapılan aramalarda 7 bin 253 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Haplara el konulurken, jandarma komutanlığında işlemleri tamamlanan şahıs, Kocaeli Adliyesi’nde hakim karşısına çıktı. Şüpheli şahıs M.H.F. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler