Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen, “Edebiyat Buluşmalarına” bu ay Hayati İnanç katılıyor.

        “Can Veren Pervaneler” isimli söyleşi 15 Mart Cuma günü saat 19.00’da KBB Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek. Kütüphanenin sıcak ortamında hayata ve edebiyata dair bir sohbetin gerçekleştirileceği etkinlikle, Hayati İnanç engin bilgi ve deneyimlerini okuyucuları ile paylaşacak.

        Hayati İnanç kimdir?

        Yazar, hukukçu, avukat, yayıncı, yönetici, denetçi, eğitimci, televizyon programı sunucusu. 1961, Denizli doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1984 yılında mezun oldu. Avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yaptı. ''En değerli iş insana yatırım'' inancında olan Hayati İnanç, klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı olarak benimsedi. TRT'de ''Can Veren Pervaneler'' programını hazırlayıp sunmuştur. Eserleri: Can Veren Pervaneler, Can Veren Pervaneler 2, Can Veren Pervaneler 3, İşte Geldik Gidiyoruz.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler