Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın ardından Cumhur İttifakı ortağı MHP Darıca İlçe Teşkilatı’na da teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk ziyaretini AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirirken MHP Darıca İlçe Teşkilatı’na da teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la birlikte MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimini ziyaret eden Bıyık, seçim sürecindeki katkıları ve destekleri nedeniyle teşekkür etti.

        Bıyık, MHP Darıca İlçe Teşkilatı tarafından MHP’nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 22. yıldönümü dolayısıyla okutulan mevlit programına da katıldı. Türkeş’in büyük siyaset ve devlet adamı olduğunu ifade eden Bıyık, Türkeş’i her zaman hayırla yad edeceklerini söyledi. MHP Darıca İlçe teşkilatlarıyla seçim sürecinde uyumlu çalıştıklarını da ifade eden Bıyık, bu uyumun ve birlikteliğin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler