Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, birim müdürleriyle ilk toplantısını gerçekleştirerek birimler hakkında brifing aldı.

        Başkanlık makamı toplantı odasında başkan danışmanı Şakir Bitmez ve birim müdürleriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, birimler hakkında brifing aldı. Stratejik planda yer alan hedefler ve Gebze’ye kazandırılacak projelere ilişkin de değerlendirilmelerin yapıldığı toplantıda Başkan Büyükgöz, “Vizyon Şehir Gebze” hedefine siz değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte ulaşacağız. Yapacak çok işimiz var. Gebze’mize en güzel hizmeti sunmak için birlikte, uyum içerisinde, durmadan, yorulmadan çalışacağız. En önemli görevimiz vatandaşa hizmet etmek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler