Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Gebzespor, ligde bir alt sırada bulunan Silivrispor'u yenerek, alt sıradaki rakipleri ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. Gebzespor As Başkanı Ersen Dikmen sezonun en kritik maça çıkacaklarını, 3 puan almak istediklerini söyledi.  

        Hafta sonu sahasında konuk ettiği Karaköprü Belediyespor'u 1-0  yenen Gebzespor, deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 14'üncü sırada bulunan Gebzespor, bir alt sırada bulunan Silivrispor'u yenerek ligin son üç sırasındaki rakipleri ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. Gebzespor Asbaşkanı Ersen Dikmen yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü Silivri deplasmanında sezonun en kritik maçına çıkacağız. Bu karşılaşmadan mutlaka galibiyetle ayrılacağız. Cumartesi günü bu zorlu deplasmanda en büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi taraftarlarımız olacaktır" dedi.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler