Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yerel seçimler sonrasında devraldığı görevinde ilk iş yeri açılışını gerçekleştirdi.

        Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında devraldığı görevi kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı. Söğüt, ilk olarak Yeniyalı Mahallesi’nde Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte cami cemaati ile bir araya geldi. Cami ziyareti sırasında Başkan Söğüt, vatandaşlardan gelen istek ve öneri dinleyerek, tebrikleri de kabul etti. Daha sonra ise Başkan Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan bir iş yerinin açılış törenine katıldı. Enes Demir’in sahibi olduğu işletmenin gerçekleştirilen açılışı sonrasında Başkan Şener Söğüt genç işletme sahibinden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler