Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı düzenlediği operasyonda, El Kaide ve DEAŞ üyesi oldukları öne sürülen 5 kişi, gözaltına alındı.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kocaeli'nin Gebze, Darıca, Başiskele, Körfez ve Derince ilçelerinde El Kaide ve DEAŞ terör örgütleriyle bağlantılı oldukları tespit edilen 7 Suriye uyruklu şüphelinin kaldıkları evlere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda M.B., A.E.A., E.E.A., Z.E.A., A.E.B. adlı şüpheliler gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

        Gözaltına alınan 5 şüpheli ifadeleri alınmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler