Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ´nin Gölcük ilçesinde, askere gidecek oğlu için tatlı yapmak isteyen Fatma Demir, yanan sobaya benzin dökünce, parlama oldu. Yaralanan Fatma D. komşuları tarafından evden çıkarılırken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

        Olay, öğle saatlerinde, Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi´nde meydana geldi.  Askere gidecek oğlu için tatlı ve hamur işleri yapmak isteyen Fatma Demir, sobayı tutuşturmak için bidonla benzin dökünce parlama oldu. Fatma Demir´in elleri yanarken, alevler prefabrik evi sardı. Fatma Demir´in sesini duyan komşuları yardıma koştu. Komşuları Fatma Demir´i evden çıkarırken, itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Elleri yanan Fatma D. hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler