Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölcük ilçesi Yüzbaşılar mevkiinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen köprülü kavşakta köprü üstü asfalt serimi tamamlandı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki ana arterleri akıcı hale getirmek için, önemli projeler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda D100 ve D130’da yeni kavşak çalışmaları yapılarak yollar transit hale getiriliyor. D130’da çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Yüzbaşılar bölgesinde köprülü kavşak uygulaması yapıyor. Çalışma ile bölgede bulunan trafik ışıkları kaldırılarak trafiğin kesintisiz ilerlemesi sağlanacak. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği Yüzbaşılar Kavşağı’nda, köprü tabliyelerinin üzerine asfalt serimi tamamlandı.

        Toprakarme işlerinin tamamlandığı projede, ayaklar arasına yerleştirilen kirişler üzerine asfalt serimi tamamlandı. Köprünün yay korkulukları yapılırken oto korkuluk yapımı sürüyor. Kaldırım imalatlarının devam ettiği projede bağlantı yolu kazı dolgu çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Ayrıca Yüzbaşılar Kavşağına inen bağlantı yolunda kazı çalışmaları bitirilirken yağmursuyu drenaj çalışmaları devam ediyor. D130’daki kavşak projesi tamamlandığında özellikle şehirlerarası taşımacılık yapan araçlar tarafından trafik yoğunluğu oluşturulan bölge, rahat bir nefes alacak. Gölcük2, Değirmendere Köprülü Kavşakları’ndan sonra Yüzbaşılar kavşağı bölgedeki trafiği transit hale getirecek. Gölcük2 kavşağından sonra yer alan ve mevcutta trafik ışıklarıyla kontrol edilen Yüzbaşılar Kavşağı, köprülü kavşakla rahatlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler