Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde, TEM yolunda yolcu otobüsü, otomobille çarpıştıktan sonra bariyerlere çarparak durdu. İtfaiye, otobüsün sıkışan kapılarını açarak yolcuları tahliye ederken, şans eseri yaralanan olmadı.

        Kaza gece saatlerinde, TEM yolu Kartepe mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Kazım K. yönetimindeki 16 RH 329 plakalı yolcu otobüsü ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otobüs yol kenarında bariyerlere çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri kaza nedeniyle otobüsün sıkışan kapısını açarak yolcuları tahliye etti. Şans eseri otobüs içerisindeki yolcular kazayı yara almadan atlattı. Yolcular, olay yerine gelen başka otobüs ile yollarına devam etti. Otobüs ve otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler