Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig'e çıkma şansını PlayOff yarı final maçlarında kaybettikten sonra olağanüstü seçimli genel kurulu alan Kocaelispor’da yeni başkan, yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevini devreden Hüseyin Üzülmez oldu.

        TFF 3. Lig temsilcilerinden olan ve bir dönem yakaladığı başarılar ile Anadolu kulüpleri arasında öne çıkan Kocaelispor’da yeni başkan belirlendi. TFF 2. Lig’e çıkma şansını PlayOff yarı final müsabakalarında kaybettikten sonra seçim kararı alan Kocaelispor’da yeni başkan tek listeyle seçime giren Kartepe Belediyesi eski başkanı Hüseyin Üzülmez oldu. Oy birliği ile seçimi kazanan Üzülmez, takımı eski günlerine döndürmek için mücadele edeceklerini söyledi. Üzülmez, “Kocaelispor ise kurulduğu günden bu yana hep bu şehrin markasıdır. Amacımız Kocaelispor’u ayakta tutmak ve hiç layık olmadığı bu liglerden beyefendisi olacağı Süper Lig’e taşımaktır. Kocaelispor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz” dedi.

        Öte yandan seçimi kazanan Üzülmez, yarın saat 17.00’da yeni yönetimi ile mazbatasını alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler